Perfect uitgevoerde dakwerken

Het Renovatie-Estilo team beheerst alle technieken die van toepassing zijn om uw daken perfect en probleemloos te leggen. Dit geldt voor zowel hellende als platte daken. Door onze jarenlange ervaring, garanderen wij dan ook een jarenlange garantie!

Hellende daken

Vooraleer wij overgaan tot het renoveren van een hellend dak, gaan wij na of verschillende aspecten van het dak in goede conditie zijn (dakconstructie, dakbedekking, dakgoot...).
Het is meestal zinloos om een volledig nieuw dak te renoveren, indien de dakconstructie zich nog in een goede staat bevindt. Soms is het ook zo dat wij bestaande dakpannen kunnen recupereren en slechts enkel de slechte pannen dienen te vervangen. Efficiëntie en duurzaamheid zijn twee begrippen die het renovatie-estilo team hoog in het vaandel dragen.

Platte daken

Na inspectie van uw plat dak, gaan we over tot het kiezen van de afwerkingsmethode en materiaal.
Zowel het branden van Roofing (Bitumen) als het aanbrengen van EPDM is door onze jarenlange ervaring onze specialiteit geworden.
U kan dan ook rekenen op een jarenlange garantie!

dakisolatie

Tevens raden wij ook aan om uw dak te isoleren. Volgens de Vlaamse dakisolatienorm moet elke woning tegen 2020 dakisolatie of zoldervloerisolatie hebben. Wist u dat er 30% warmteverlies ontstaat bij een niet-geïsoleerd dak?

Voordelen dakisolatie
  •  Minder warmteverlies
  •  Een daling van uw energiefactuur
  •  U kan bijkomend genieten van een belastingvermindering
    (zie: www.energiesparen.be)