Wie zijn wij?

Met meer dan 15 jaar ervaring is het Renovatie-Estilo team een vaste waarde op de renovatiesector. Door deze jarenlange ervaring kan u als klant vertrouwen op zeer ervaren vakmensen die de meest uitgebreide vakkennis in alle sectoren beschikken. De techniek en kunst van het renoveren is bij het Renovatie-Estilo team opvallend anders dan bij andere renovatiebedrijven. Door enkel met A-merken te werken, beloven wij steeds de hoogste kwaliteitsnorm voor al uw renovatieprojecten. Onze hoofdactiviteit is gericht op alle renovatiewerken met als specialiteit het renoveren van luxe & design badkamers.

Edi Jimenez

Zaakvoerder
Als zaakvoerder van Renovatie-Estilo is Edi in alle sectoren thuis. Stijl en perfectie zijn twee begrippen die Edi hoog in het vaandel draagt.Specialiteit: luxe & design badkamerrenovatie
Waarom voor Renovatie-Estilo kiezen?
  • Stijl en perfectie
  • Kwaliteit
  • Snelle offertes
  • Innovatief
  • Duidelijke prijzen en afspraken
Veelgestelde vragen
Hoe garandeert het Renovatie-Estilo team steeds de hoogste kwaliteit?
Het Renovatie-Estilo team werkt alleen samen met A-merken, zodat wij altijd kwaliteit kunnen beloven.
Binnen hoeveel dagen krijgen klanten een offerte?
Na afspraak volgt uw offerte binnen 2 dagen. Voor grote projecten binnen 5 dagen.
Is het bouwbedrijf transparant qua prijzen en afspraken?
Absoluut. Het Renovatie-Estilo team werkt slechts met een enkel aanspreekpunt i.p.v. verschillende aannemers voor uw renovatieproject. Dit zorgt voor kostenbesparing, flexibiliteit, zekerheid en geen misverstanden.
Zijn totaalrenovaties/projecten ook mogelijk?
Absoluut. Zowel verschillende renovatieprojecten als totaalprojecten zijn mogelijk. Het Renovatie-Estilo team is uw all-round partner voor al uw renovatieplannen.

Reacties van enkele tevreden klanten
Totaal renovatie laten doen!
Super beleefd, en alles kraaknet afgewerkt!
super tevreden over heel de lijn!
Ferre Noterman
Deur laten plaatsen door Edi. Trap kwam uit in de woonkamer, dus veel last van geluid naar boven (slaapkamers). Deur + dichtgemaakt boven deur, met isolatie in verwerkt. Super afwerking. Perfect tot in de puntjes, niks op aan te merken. Merci maat!
Stefan Heurterre
Hij levert echt kwaliteit af . Gewoon top 🙂
Thomas Gys
Zijn werken zijn altijd tot in de puntjes afgewerkt ,een echte aanrader!!!
Jeffers Van Dyck
Volledige elektriciteitsrenovatie laten uitvoeren door Renovatie-Estilo. Zowél alle kabels als kast werden vervangen. Eveneens nieuwe stopcontacten laten plaatsen + aarding op alle stopcontacten. Een vernieuwd elektriciteitsplan (ééndraads + situatie-schema) laten uitekenen voor de elektriciteitskeuring. Zoals de keurder ook al zei: ” perfecte uitgevoerde werken en geen enkele opmerking”. Wij zijn dan ook meer dan tevreden ! Alvast bedankt voor uw goede zorgen !
Tamara Nieto
Dakisolatie (plat dak) laten plaatsen. Perfect en correct volgens de laatste overheidsnormen uitgevoerd. Altijd zeer punctueel waardoor de werken steeds vlot zijn verlopen. Alvast bedankt Edi !
Salvatore Rovituso